Lemonex muka
Adakah anda mempunyai masalah berat badan dan cuba
cari penyelesaiannya, dan dah cuba ;
  • Dah cuba macam-macam produk kurus tapi tak berkesan?
  • Dah cuba bersenam tapi tak boleh konsisten
  • Tak larat nak diet?
  • Tak tahan tengok makanan?
  • Nak kurus tapi taknak diet?
  • Nak makan tapi taknak gemuk?
  • Nak bentuk tubuh macam model
  • Malu nak pergi gym
  • Lahir dari keturunan badan ‘besar’
  • Dah pasrah dengan takdir yang anda sememangnya ditakdirkan jadi ‘gemuk’?

TAPI TAKPE, JANGAN PUTUS ASA…

INSYAALLAH, LEMONEX BOLEH BANTU ANDA!

APA LEMONEX NI???

Lemonex adalah minuman DETOX yang sangat berkesan untuk turunkan berat badan anda secara sihat!

Macam Mana Tu?

Lemonex bantu melancarkan sistem pencernaan badan anda
Lemonex bantu detokfikasikan racun (toxic) dari tubuh anda
Lemonex bantu stabilkan tekanan darah tinggi
Lemonex bantu singkirkan lemak dengan cara tingkatkan metabolisme badan anda

Jika anda sebelum ini sudah mencuba pelbagai jenis produk kurus tapi tidak berhasil, nii.. saya rekomen LEMONEX.

99.99% anda akan berjaya menurunkan berat badan dengan kadar segera tanpa sebarang risiko kepada kesihatan anda.

LEMONEX 100% dihasilkan daripada ekstrak buah limau gendang yang sangat efektif untuk menghapus lemak berlebihan di dalam badan.

dagu
Jika anda mengalami masalah lemak berlebihan di badan seperti Dagu Berlapis, Perut Buncit, Lemak di Lengan, Lemak di Pinggang, Lemak di Peha.. LEMONEX ini sangat sesuai untuk membantu anda menghapuskan lemak berlebihan yang melekat di badan anda.
kurus langsing lemonex
lemonex-nak-kurus
Kalau anda berazam nak kuruskan badan tapi ada masalah macam ni :
  • Sibuk kerja di pejabat, tak ada masa nak bersenam.
  • Nak kurus tapi tak nak diet.
  • Nak pergi GYM tapi malu.
  • Dah cuba macam-macam cara untuk kurus tapi tak kurus juga sampai sekarang.. alahh.. sedihnya!

Tak apa.. jangan PUTUS ASA, LEMONEX kan ada!

test g3

Disclaimer : Testimoni ini adalah daripada pengguna sebenar LEMONEX. Namun jumlah turun berat badan sebenar adalah berbeza bagi setiap individu.

TESTIMONI (4)
Disclaimer : Testimoni ini adalah daripada pengguna sebenar LEMONEX. Namun jumlah turun berat badan sebenar adalah berbeza bagi setiap individu.
B1
Disclaimer : Testimoni ini adalah daripada pengguna sebenar LEMONEX. Namun jumlah turun berat badan sebenar adalah berbeza bagi setiap individu.
1

Disclaimer : Testimoni ini adalah daripada pengguna sebenar LEMONEX. Namun jumlah turun berat badan sebenar adalah berbeza bagi setiap individu.

RILEK-RILEK HILANG 5kg TANPA DIET TU...

test2
2 (1)
Disclaimer : Testimoni ini adalah daripada pengguna sebenar LEMONEX. Namun jumlah turun berat badan sebenar adalah berbeza bagi setiap individu.

TESTIMONI BERJAYA LEMONEX Bukan lagi rahsia...hanya dengan Lemonex, pasti tidak mengecewakan! . Anda mampu mengubah penampilan diri kepada yang lebih meyakinkan & yang penting sihat!

test g1
Disclaimer : Testimoni ini adalah daripada pengguna sebenar LEMONEX. Namun jumlah turun berat badan sebenar adalah berbeza bagi setiap individu.
TESTIMONI-LEMONEX-2
Disclaimer : Testimoni ini adalah daripada pengguna sebenar LEMONEX. Namun jumlah turun berat badan sebenar adalah berbeza bagi setiap individu.

“LEMONEX terbukti bukan?Jadi anda tidak harus berputus asa! Mereka boleh menjadi kurus, mengapa tidak anda?”Anda juga boleh KURUS sekarang! Percayalah.. Ramai orang sudah mencuba LEMONEX!

pengguna-lemonex-2017

INI DIA RAHSIA KEAJAIBAN LEMONEX!

LEMON

lemon lemonex

Lemon membantu MEMPERCEPATKAN proses membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan. Selain dari itu, Iemon juga sangat baik untuk meningkatkan kadar percernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah. Dengan itu, secara semulajadi ia akan mencegah dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.

GRAPEFRUITS (Limau Gedang)

LIMAU GENDANG LEMONEX

Grapefruits atau lebih dikenali di Malaysia sebagai buah limau gedang ini sangat begitu cepat dalam menyingkirkan lemak - lemak berlebihan yang tidak diperlukan oleh badan. Komponen dalam grapefruits ini membantu untuk mengaktifkan dan menggalakkan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.

CITRIC ACID

citric-asid-lemonex

Citric acid/Vitamin C adalah bahan antioksida yang juga aktif untuk meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum. Menurut hasil kajian, semakin tinggi Vitamin C dalam badan, semakin besar peluang untuk membakar lemak walaupun ketika tidak bersenam.

NANO SUGAR

nano-sugar-lemonex

Nano sugar adalah partikel halus sucralose. Ia merupakan pengganti terbaik untuk gula biasa. Nano sugar mengadungi nilai kalori dan karbohidrat yang rendah. Jadi ia mengurangkan jumlah gula yang bakal ditukarkan kepada lemak dalam badan.

BERKESAN KE LEMONEX NI?

errowdown111
LEMONEX-PRODUK-KURUS-1
LEMONEX-PERUT-BUNCIT
LEMONEX-KURUS-11KG
LEMONEX-TURUN-4KG SEBULAN
LEMONEX-SELUAR-JEANS-SAIZ-28
LEMONEX-TURUN-5KG SEBULAN
LEMONEX-TURUN-3KG SEBULAN
LEMONEX-TURUN-6KG 8 HARI
LEMONEX-TURUN-2KG SEBULAN

9 KEBAIKAN LEMONEX!

  • Tidak perlu berlapar
  • Tidak wajib bersenam
  • Metabolisma cepat naik
  • Detox
  • Cepat mencairkan lemak
  • 3x lebih pantas melangsingkan badan
  • Tenaga bertambah
  • 3x lebih pantas kecilkan perut
  • Kurus dalam masa 30 hari

CARA MINUM LEMONEX

cara-MINUMAN LEMONEX
  • Bancuh 1 sachet lemonex ke dalam segelas air suam.
  • Minum lemonex 15 minit sebelum sarapan pagi.
  • Pastikan anda minum air kosong 2-3 Litter sehari.
  • Pada waktu malam elak minum manis atau bergula.

LEMONEX ADA KKM TAK?

kkm

LEMONEX HALAL TAK?

HALAL-lemonex malaysia

SEKARANG GILIRAN ANDA PULA KURUS MACAM MEREKA!

errowdown111
testimoni lemonex 1
Disclaimer : Testimoni ini adalah daripada pengguna sebenar LEMONEX. Namun jumlah turun berat badan sebenar adalah berbeza bagi setiap individu.
testimoni lemonex 2
Disclaimer : Testimoni ini adalah daripada pengguna sebenar LEMONEX. Namun jumlah turun berat badan sebenar adalah berbeza bagi setiap individu.
testimoni lemonex
Disclaimer : Testimoni ini adalah daripada pengguna sebenar LEMONEX. Namun jumlah turun berat badan sebenar adalah berbeza bagi setiap individu.
testimoni lemonex 5
Disclaimer : Testimoni ini adalah daripada pengguna sebenar LEMONEX. Namun jumlah turun berat badan sebenar adalah berbeza bagi setiap individu.
testimoni lemonex
Disclaimer : Testimoni ini adalah daripada pengguna sebenar LEMONEX. Namun jumlah turun berat badan sebenar adalah berbeza bagi setiap individu.
testimoni-lemonex
Disclaimer : Testimoni ini adalah daripada pengguna sebenar LEMONEX. Namun jumlah turun berat badan sebenar adalah berbeza bagi setiap individu.

ADA PENYAKIT DARAH TINGGI BOLEH TAK?

lemonex darah tinggi
PERHATIAN

SIAPA TIDAK BOLEH MINUM LEMONEX?

  • Ibu sedang hamil
  • Ibu sedang menyusu baby
  • Pesakit Jantung
3

BERAPA HARGA LEMONEX NI?

Harga pasaran untuk sebotol LEMONEX ialah RM179. Satu botol LEMONEX mengandungi 30 sachet dan sesuai untuk kegunaan 1 bulan

TAPI, SEKARANG ADA HARGA PROMOSI!!!
Order sekarang pada harga DISKAUN iaitu hanya RM139 sahaja (JIMAT RM40!) termasuk Poslaju ke Semenanjung Malaysia/Sabah/Sarawak
HARGA LEMONEX
tunggu-dulu-lemonex
lemonex-original
Dapatkan LEMONEX ORIGINAL. Pastikan LEMONEX anda mempunyai tanda HOLOGRAM seperti dibawah:
hologram-lemonex-new
aaa
order1
Risau Lemonex Tak Berkesan?
Lemonex telah berjaya membantu ribuan rakyat Malaysia keluar daripada masalah OBESITI. Oleh itu saya 100% yakin Jus Lemonex ini sanggat berkesan dan selamat diminum tanpa was - was. Jika tiada penurunan berat badan walaupun 1kg dalam tempoh 30 hari, saya akan pulangkan semula wang anda tanpa banyak soal.
jaminan-lemonex
SOALAN LAZIM (F.A.Q)

LEMONEX UNTUK APA?

Kuruskan badan,detox,bakar lemak anda dan jadikan anda lebih ringan dan sihat.

SUSU ATAU JUS?

Lemonex dalam bentuk serbuk.Premix Lemon drink.1 sachet dalam air 180ml dan minum.Mudah kan?

BERAPA LAMA TAHAN?

1 botol ada 30 sachet.1 hari 1 sachet 15-30 minit sebelum sarapan pagi. So,1 botol lemonex untuk 30 hari.

MEMANG BERKESAN KE?

Tahap keberkesanan untuk setiap org pasti berbeza-beza.Setiap orang kan badan lain. So far Alhamdulillah customers LEMONEX majoriti berpuas hati,berjaya turunkan berat badan dan siap repeat orders untuk kawan-kawan yg lain.

MACAM MANA RASANYA?

Rasa lemon yang sedap.Walaupun bahan utamanya dari lemon dan grapefruits tapi rasanya sangat-sangat best..tak masam.

BERAPA LAMA BOLEH NAMPAK KESAN?

Kesan penurunan berat badan biasanya dapat lihat seawal 7 hari. Berdasarkan pengalaman dari customers LEMONEX ,ramai yang berat mereka dah mula berubah dalam 1-2 hari sahaja.

ADA PANTANG LARANG?

Actually tak ada apa2 pantang larang pun.Berat anda pasti turun walaupun anda makan seperti biasa dan tanpa senaman lansung. Tapi LEMONEX ada tips mudah untuk anda yang nak penurunan berat badan 3X ganda cepat.

ADA SIDE EFFECT TAK? CIRIT BIRIT DAN LAIN2?

Tak ada side effect yang tak baik.Cirit birit tak ada tapi perut anda akan rasa lebih selesa sebab lemonex melawaskan pembuangan air besar anda.

ADA SIDE EFFECT KALAU BERHENTI MINUM LEMONEX? KENA MAINTAIN MINUM?

Tak ada side effect kalau berhenti.Tak perlu maintain.Tapi majoriti customers LEMONEX tetap minum lemonex walaupun dah dapat berat ideal mereka,sebab katanya bagi energy dan boleh makan apa sahaja tapi tetap maintain kurus.Lagipun mudah nak amalkan lemonex.Dan sedap.

ADA KKM? ATAU APA-APA SIJIL?

Lemonex diklasifikasikan sebagai bukan ubat oleh KKM,jadi Lemonex tidak dikawalselia oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah KKM.Lemonex yang dikilang di BOT Industries International Sdn Bhd ini sudah tentu memiliki sijil MESTI,HALAL,GMP dan HACCP
Disclaimer : Apa yang saya nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar pengguna produk kuruskan badan Lemonex. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun saya tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.